Even voorstellen
Stalverwarming.nl

Kees van Roekel.

Oprichter van Stalverwarming.nl sinds 2012. Jaren was ik werkzaam in de metaal en landbouwmechanisatie. 20 jaar, bij Jansen Poultry Equipment. Pluimveestalleninrichter in Barneveld. Een onderneming waar innovatie en effectiviteit in stalinrichting hoog in het vaandel staan. In deze 20 jaar heb ik  o.a. leiding gegeven aan de afdeling Inkoop. Door de inkoop van vele technisch - agrarische producten ben ik betrokken geraakt met infrarood verwarmingstechniek. Na uitgebreid onderzoek op zeugen, geiten en vleeskuikenbedrijven, heb ik besloten om actief dit effectieve verwarmingssysteem in te zetten in Nederland en België.  Daarmee was Stalverwarming.nl een feit. Het mag duidelijk zijn: Wanneer u in  Vita-Lex® verwarming inversteert. Koopt u betrouwbare technologie tegen zo laag mogelijke kosten op lange termijn, gekoppeld aan een goed advies en die service die u het beste uit komt.

Leveringsvoorwaarden

Stalverwarming.nl is lid van de branchegroep Koninklijke metaalunie. Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.

De naam Vita-Lex®  is auteursrechtelijk beschermd:

Vita-Lex® is een geregistreerd handelsmerk van Stalverwarming.nl. Deze staat geregistreerd voor de Benelux  bij “het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom B.O.I.P. onder nummer 987973-1322377 met vermelding:  KL11 Verwarmingsinstallatie (Infrarood) voor gebruik in stallen.​